Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

ΣΑΛΑΤΑ ΡΟΔΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 ματσ. ρόκα
  • ½ μήλο
  • ½ φλ. σπόρους ροδιού
  • 1 κ.σ. ηλιόσπορο
  • 2 κ.σ. παρμεζάνα
  • Ελαιόλαδο Άλτις
  • 2 κ.σ. ξύδι (προαιρετικά)
  • Αλάτι & πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τη ρόκα, τη στεγνώνουμε και τη «σπάμε» με το χέρι σε μικρότερα κομμάτια μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. Ξεφλουδίζουμε το μήλο και το κόβουμε σε  πολύ λεπτές φέτες. Το προσθέτουμε στο μπολ με τη ρόκα και στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα και τους σπόρους του ροδιού. Τέλος προσθέτουμε τον ηλιόσπορο και την τριμμένη παρμεζάνα.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με ελαιόλαδο και αν θέλουμε με λίγο ξύδι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.


Από την διατροφολόγο Άννα Παπαγεωργίου
Πηγή chefonair.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...