Από τον chef Τάσο Ανδρεάδη
Υλικά
1 κιλό Φιλέτο κοτόπουλο
15-20 γρ. Καρύκευμα Gallinha
Λίγο Ηλιέλαιο
6-7 Λιαστές τομάτες
1 μικρό Iceberg
1 τεμ. Ραντίτσιο
2 ρίζες Φύλλα από Σαλάτα σγουρή
40 -60 γρ. Dressing Sunrise
200 γρ. Παρμεζάνα
Λίγο Αλάτι, πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση
1. Με ένα πινέλο αλείφουμε τα φιλέτα κοτόπουλου με λίγο λάδι και τα καρυκεύουμε αμέσως μετά με το Καρύκευμα Gallinha.
2. Σε ένα μεγάλο μπωλ ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και τις λιαστές τομάτες και τα ανακατεύουμε καλά, αλατοπιπερώνοντας ελαφρά.
3. Τρίβουμε την παρμεζάνα από ρεντέ και απλώνουμε μικρές ποσότητες επάνω σε μια κόλλα ψησίματος. Ψήνουμε για 10 λεπτά στους 200ºC, βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και ξεφορμάρουμε με σπάτουλα μέσα σε ένα μπωλάκι, πιέζοντας την παρμεζάνα στα τοιχώματα. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
(η παρμεζάνα ξεφορμάρεται εύκολα από το μπωλάκι, αφού κρυώσει)
4. Τοποθετούμε ένα καλάθι παρμεζάνας μέσα σε κάθε πιάτο, μια ποσότητα από τα λαχανικά μέσα σε αυτό και τέλος περιχύνουμε με το Sunrise Dressing
Πηγή www.cooknews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου